luni, 1 februarie 2010

Restaurant - Terasa - Pizzerie - Catering - Cofetarie de lux - Patiserie

"Casa Veche" si-a inceput existenta ca urmasa a "Franzelariei furnizoare a Casei Regale". Dintotdeauna aceasta cladire a gazduit in mijlocul orasului Bucuresti cele mai frumoase si deosebite produse de panificatie si patiserie.
 
  In anii monarhiei furniza paine Casei Regale, apoi in anul 1968 aici s-a deschis primul magazin tip Patibar din Romania. Schimbarile au tinut pasul cu timpurile si, in anul 1996, vechea cladire a fost reconstruita si in aceeasi locatie se deschidea "Casa Veche", o noua etapa in istoria acestui loc.
 
  "Casa Veche" de astazi inseamna atat trecut: paine, patiserie cat si prezent: cofetarie si restaurant. Toate s-au imbinat intr-o armonie totala si continua traditia produselor deosebite, create cu sufletul si cu buna-credinta.
 
  "Casa Veche" - Cofetarie de lux este un nume de referinta in Bucuresti, stiut fiind faptul ca aici poti gasi atat produse traditionale, clasice cat si produse moderne.
 
  Diversitatea poate fi usor remarcata usor deoarece in vitrinele noastre convietuiesc clasicele savarine, amandine, choux-a-la-creme cu moderne mousse-uri de ciocolata sau de fructe. In rafturi gasesti langa painea cu cartofi ce aminteste de copilaria bunicilor, painea toast a vremurilor de astazi. Dovezi ale acestei armonioase imbinari sunt nenumarate, ceea ce ramane insa ca element deosebit de important este respectul pe care toti cei ce lucreaza aici il arata produselor ce ies din mainile lor.
 
  Fiecare paine si fiecare prajitura sunt create din cele mai bune ingrediente, sunt lucrate cu grija numai din produse naturale chiar daca evolutiile domeniului alimentar te imping din ce in ce mai tare catre comoditatea ingredientelor artificiale (premixuri). Ne-ar fi mai usor sa le folosim dar ne-am pierde identitatea facand-o si odata cu ea s-ar mai pierde putin din ceea ce trebuie pastrat cu mare grija: gustul bun al produselor romanesti.
 
  "Casa Veche" - Restaurant a pornit in 1996 ca si pizzerie. In acei ani era singurul loc in care pizza era facuta folosind metodele traditionale italiene si coapta in cuptor cu lemne. Dupa cativa ani, pizzeria s-a transformat in restaurant, meniul sau cuprinzand mancaruri deosebite alese cu grija din bucataria romaneasca, italiana si cea internationala dar pastrand in meniu si toate tipurile de pizza care au facut cunoscut acest local inca de la deschidere.
 
  In perioada calda a anului este o placere deosebita sa-ti petreci o dupa-amiaza sau seara pe terasa restaurantului, aceasta fiind si principalul element de atractie pentru clienti, dat fiind ca nu poti gasi in centrul orasului o terasa atat de mare si plina de verdeata.
 
  Tot ceea ce este astazi "Casa Veche" este o imbinare de prezent si trecut, de clasic si modern, transformarile pe care acest loc le-a cunoscut au stat insa mereu sub semnul aceluiasi respect pentru cei ce i-au trecut pragul.
 
  Va asteptam la noi ca sa va impartasim din experienta noastra si sa simtiti alaturi de noi cum timpuri vechi si timpuri noi se impletesc in acelasi nume: "Casa Veche"