duminică, 31 ianuarie 2010

Livrari mancare la domiciliu - Firma de catering - BunBun

Bunbun este o Firma de Catering ce serveste orasul Bucuresti, in special zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, 1 Mai, Grivita, Plevnei, Titulescu, Banu Manta, Cotroceni, Apaca sau Piata Buzesti si intelege programul, bugetul si flexibilitatea ceruta de firma dumneavoastra.

Prin intermediul site-ului nostru, va punem la dispozitie posibilitatea de a Comanda online de la firma noastra de Catering BunBun<, o gama larga de preparate din carne, supe sau salate.

Iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii superioare de Catering.

Firma de catering BunBun va pune la dispozitie Servicii de Catering pentru evenimente: conferinte, receptii, aniversari, petreceri private, team-building.

Comenziile primite la firma noastra de Catering BunBun sunt livrate la domiciliul clientului intr-o ora de la momentul primirii comenzii.

Aici la Firma de Catering BunBun studiem in permanenta tendintele gastronomiei moderne, pentru a putea oferi zilnic clientilor nostri preparate noi din bucataria internationala.

Meniul firmei noastre de cateringBunBun cuprinde o varietate de Preparate, printre care amintim: Escalop de Somon, Salata Cezar, Legume la gratar, Sote de Vitel sau Tiramisu