duminică, 31 ianuarie 2010

Mancare chinezeasca, mancare chinezeasca livrare la domiciliu

Mancare chinezeasca

Noodlesbar.ro - magazin online de catering si livrare mancare chinezeasca la domiciliu in Bucuresti. Prestam servicii de livrare la domiciliu, comenzile se pot realiza online, direct de pe site. In primul si in primul rand dorim sa va multumim pentru alegerea pe care ati facut-o. Dorim sa ne ridicam la nivelul exigentelor si dorintelor dvs. si sa va oferim servicii de cat mai buna calitate. Acest magazin online si-a propus sa va ofere o gama variata de produse culinare, pentru a satisface cerintele tuturor celor care ne viziteaza. Gasiti produse culinare din bucataria chinezeasca (mancare chinezeasca / chinese food). Puteti sa alegeti dintr-o varietate de retete. Noodles.ro deliver the food in Bucharest. Sunteti pe fuga si nu aveti timp sa preparati o gustare calda ? Sau doriti sa luati o cina romantica in familie ? Joaca echipa dvs. preferata de fotbal si nu aveti timp sa gatiti ? Site-ul nostru are un program care va permite sa faceti comenzi care sa va fie livrate intr-un timp relativ scurt (in functie de orele la care se realizeaza comanda, perioada in care aceasta poate sa va fie livrata acasa poate varia, acest aspect depinzand de mai multi factori). Comanda online acum si mancare de la restaurantul Wuxing – mancare chinezeasca exclusiv!

Iata cateva dintre serviciile prestate de Noodlesbar.ro:
- servicii de catering,
- servicii de livrare mancare la domiciliu [acasa] in Bucuresti.

Comenzile se pot efectua direct de pe site. Puteti comanda mancare chinezeasca direct de pe acest magazin online. Livrarile se pot efectua doar pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov (SAI / Sectorul Agricol Ilfov). Preturile produselor precum si comisionul pentru livrarea la domiciliu in functie de zona in care solicitati comanda, vor fi afisate in scurt timp.

Pe partea stanga gasiti menu-ul care va prezinta retetele culinare:
Supe, Vita, Porc, Pui, Rata, Orez, Salate, Meniuri Office, Specialitatea Bucatarului, Sosuri, Desert, Bauturi

Site-ul nostru va ofera o varietate de sortimente de mancare chinezeasca. Alaturi de mancare puteti de asemeni comanda si bauturi: bauturi alcoolice sau bauturi racoritoare sau apa plata care sa completeze o masa pe cinste.

Pentru a putea beneficia de avantajele magazinului nostru oline va rugam sa va realizati un cont, alegandu-va un username si o parola. Livrare la domiciliu mancare si bautura in Bucuresti - comenzi mancare la domiciliu online! Comanda mancare online | distribuire la domiciliul clientului in Bucuresti.

Zone livrare mancare si bautura in Bucuresti (zona de livrare trebuie sa corespunda cu adresa completata in momentul in care realizati comanda online. Livrarea este gratuita in zona de acoperire: Alba Iulia, B-dul Dacia, Titan, Bd. Unirii, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate, Vacaresti, Nicolae Grigorescu, Bd.Basarabiei, Dristor, Iancului, Mihai Bravu, Calea Mosilor, Obor, Vitan, Marasesti, Cal. Calarasilor, Teodor Paladi. Se percepe taxa de transport pentru cealalalte zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Arcul de Triumf, Aviatiei, Baicului, Balta Alba (Titan, fostul Salajan, Macaralei), Baneasa, Bd Kisselef, Berceni (Piata Sudului, Brancoveanu), Bucurestii Noi, Chitila, Colentina, Comuna Pantelimon, Cotroceni, Crangasi, Dorobanti (zona centru), Drumul Taberei, Floreasca, Giulesti, Giurgiuliu, Grivitei, Militari, Sos. Oltenitei, Pache Protopopescu (centru), Pajura, Pantelimon, Pipera, Primaverii, Rahova, Regie, Romana, Salajan, Sebastian, Socului, Stefan Cel Mare, Bd. Tei, Victoriei, Viilor, Vitan-Barzesti.

Lista cu zonele unde livram mancare chinezeasca in Bucuresti este in curs de actualizare.

Va rugam de asemeni sa va abonati la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele retete culinare adaugate dar si cu noile zone de livrare acoperite.
Datele de contact precum si programul de functionare, le gasiti in topul fiecarei pagini.